Competitie toevoegen/aanpassen

Start de applicatie en druk dan op knop 4.

U krijgt dan het volgende scherm

1. Ga naar de website van biljartpoint en kies je competitie, ga op het scherm staan waar de stand zichtbaar is en kopier dan de volledige adres regel inclusief http:// bv. http://www.biljartpoint.nl/index.php?page=stand&poule=1&compid=6356&district=1
  2. Plak deze bij ‘Competitie url’
  3. Geef de competitie een naam
  4. Selecteer een Type
      1. KNBB – Divisie
      2. KNBB – District Libre
      3. KNBB – District driebanden
      4. KNBB – Kader
      5. KNBB – Topteam
      6. Overige
  5. Druk op aanmaken en de competitie komt nu in de lijst te staan en wordt opgeslagen in de database.

Bij de keuze ‘overige’ kunt u standaard waardes invoeren. Als u in biljartpoint in de geslecteerde competitie op een team klikt ziet u het overzicht van de spelers met de bijbehorende caramboles en spelsoort, dit is niet bij alle competities zo. Als er b.v. geen spelsoort staat kunt u hier bij standaard waardes en spelsoort opgeven, die pakt hij dan voor alle spelers in die competitie. Wilt u dit niet en pas op het scorebord de spelsoort kiezen laat dit dan op “Geen”staan. Dit zelfde geld voor de standaard caramboles.

TIP!  werkt een competitie niet neem dan contact met ons op zodat wij de desbetreffende competitie kunnen toevoegen

U kan de competitie aanpassen (knop 5) of verwijderen (knop 6) door de competitie te selecteren en dan op het desbetreffende knopje te drukken.