Hoe kunnen we helpen?
< Alle onderwerpen
Afdrukken

Installeren

 

Minimale systeem vereisten om de software soepel te laten draaien

   • Windows 10 (1809 of later), of Windows 11
   • Minimaal Intel Core i3
   • Minimaal 1 GB RAM
   • Minimaal 50 mb opslag
   • .NET 6.0 x86 kunt u hier downloaden

U kan het installatie bestand via onze webshop downloaden. Dit is een .zip bestand (BsSpelerslijsten_setup.zip), Controleer even of het bestand niet door windows is geblokkeerd. Druk daarvoor met de rechtermuisknop op het .zip bestand en kies dan eigenschappen. Ziet u onderaan de optie blokkering opheffen staan dan is het bestand geblokkeerd. Vink deze optie aan en druk dan op toepassen en daarna op ok.

nu kunt u het bestand uitpakken door er met de rechtermuisknop op te klikken en dan ‘Hier uitpakken’ te kiezen. Het bestand word uitgepakt in een nieuwe map genaamd BsSpelerslijsten1.01, in die map vind u een bestand genaamd ‘BsSpelerslijsten_setup.exe’.

Dubbelklik (linkermuisknop) op het bestand BsSpelerslijsten_setup.exe

U kan dan een blauwe smartscreen melding van windows krijgen over een onbekende app, waarom krijgt u deze melding?

Eigenlijk heel simpel onze software is met een ov certificaat gecertificeerd en niet met het duurdere ev certificaat. We zijn een klein bedrijf en willen de prijzen van onze software schappelijk houden zodoende hebben we gekozen voor het ov certificaat wat ruim voldoende is. Als u de software eenmaal hebt geinstalleerd komt deze melding ook niet meer terug bij toekomstige updates.

Druk in deze medling op meer info en daar ziet u dan onze bedrijfs informatie, druk dan op toch installeren, dan begint het installatie proces.

U krijgt dan het volgende scherm, kies daar of je een snelkoppeling op het bureablad wilt en druk dan op volgende en daarna op installeren. Wacht tot de installatie voltooid is.

Het programma start nu op met het activatie scherm, heeft u een licentie code aangesachaft vul die dan hier in. Heeft u die nog niet dan kunt u de software 14 dagen uitproberen door een geldig e-mail adress op te geven. De proefversie bevat wel een aantal restricties, zo kunt u maximaal 2 competities aanmaken, maximaal 2 scoreborden verbinden en maximaal 100 spelers opslaan en/of versturen.