Installatie

Inhoud pakket

• Mini computer
    • USB-c voedingsadapter
    • Afstandsbediening
    • USB-stick met voorbeeld data
    • HDMI micro kabel

Scorebord aansluiten

• Sluit de HDMI-kabel aan op een vrije ingang van het beeldscherm
    • Sluit het micro HDMI gedeelte aan op de computer naast de audioplug
    • Sluit de USB ontvanger van de afstandsbediening aan op 1 van de 4 usb poorten
    • Sluit de bijgeleverde USB-stick aan op 1 van de 4 usb poorten
    • Sluit de voedingsadapter aan op de computer
    • Steek de netsnoer in het stopcontact
    • De compuer start eerst op in het desktop gedeelte van Raspberry pi OS, na enkele seconden start het scorebord automatisch op.

De computer voor de 1e keer opstarten

Bij de 1e keer opstarten van de computer wordt automatisch het bord van een Standaard wedstrijd getoond (afbeelding 1) De Standaard namen zijn ‘Thuis’ en ‘Gasten’ deze kun je in de instellingen aanpassen.

Het programma bewaard altijd de huidige wedstrijd, zodat als b.v. de stroom uit zou vallen je altijd verder kunt gaan waar je gebleven bent.

D.m.v. de toetsencombinatie >>0<< en >>7<< komt u in het hoofdmenu