Spelerslijsten

Als je in het hoofdmenu voor Spelerslijsten hebt gekozen kom je in het volgende scherm uit.

Hier kun je alle aanwezige spelerslijsten bekijken, aan de linker kant zie je alle aanwezige lijsten staan. Druk op het getal wat voor de lijst staat om die lijst te selecteren voor gebruik door heel het systeem. Wilt u de lijst bekijken druk dan op Enter en alle spelers met bijbehoren info wordt rechts geladen, je kan d.m.v. de ‘+’ en ‘-‘ knoppen door de lijst bladeren.