Spelerslijst maken automatisch

Open de apllicatie en druk op knop 7.

Afbeelding 1

Kies in het volgende scherm de competities waarvan je een spelerslijst wil maken, kies links onder of u land vlaggen wilt toevoegen en zo ja welk land. U kan indien nodig naderhand per speler de land keuze aanpassen. Druk daarna opĀ  ‘Maak lijst’

Hij gaat nu de actuele gevens van Biljartpoint downloaden.

Zodra het downloaden klaar is wordt het scherm gesloten en wordt de spelerslijst gemaakt en zichtbaar in de lijst.

Wil je de lijst nog aanpassen, klik dan op knop 11 (Afbeedling 1). je krijgt dan een nieuw scherm waar je alles spelers aan kunt passen (zie hiervoor Handmatig een spelerslijst maken)