Spelerslijst verzenden

Nadat u een spelerslijst hebt aangemaakt en verbonden bent met minimaal 1 scorebord kunt u de spelerslijsten gaan verzenden.

• Druk op knop 8 om de spelerslijst naar het systeem te sturen, de spelerslijst wordt dan op het systeem opgeslagen met de naam ‘SysteemLijst.txt’
  • Druk op knop 9 om de spelerslijst naar het systeem te sturen, hierbij moet u de bijgeleverde usb stick wel hebben aangesloten. De lijst wordt dan met de opgegeven naam opgeslagen in de map ‘Spelers’ op de usb-stick.
  • Druk op knop 10 om de lijst lokaal op te slaan.

Het voordeel van optie 1 is dat u 1 lijst kunt maken voor alle competities en u geen usb stick nodig heeft om de lijst te selecteren.

Let op!! belangrijk de lijst word in delen van 100 spelers gestuurd, u ziet het verloop op het scorebord systeem. Uiteindelijk heeft u wel 1 lijst op het systeem staan. Wacht tot het gehele proces voltooid is.