Hoe kunnen we helpen?
< Alle onderwerpen
Afdrukken

Stuur naar 2e scherm

 

Heeft u een 2e scherm aan u laptop/Pc hangen dan kunt u daar optimaal gebruik van maken met dit programma, zo kunt u het scorebord, reclame en vanuit ‘Biljartstudio’ de stand naar een 2e scherm sturen.

Scorebord

Als u een scorebord heeft geladen in het hoofdscherm druk dan op ‘Stuur naar 2e scherm’ (10) het scorbord veschijnt volledig op het 2e scherm in het hoofscherm ziet u een afstandsbediening waarme u het scorebord kunt bedienen.

U kan het scorebord ook gewoon met je toetsenbord bedienen, zorg dan wel dat het 2e scherm de focus heeft, dit doet u door op knop 13 te drukken, verliest u tussendoor de focus druk dan nogmaals op deze knop. Indien u beschikt over een touchscreen kunt u ook op die manier de afstandsbediening gebruiken.

Reclame

Ook de reclame kunt u naar het 2e scherm sturen, omdat daar verder geen bediening in zit is het dan ook mogelijk om het scorebord op scherm 1 te draaien (In het hoofdscherm of volledig) en de reclame op scherm 2.

Standen

Als er vanuit ‘Biljartstudio’ een stand is gestuurd kunt u ook die naar het 2e scherm sturen, ook hier is het dan mogelijk om op het 1e scherm het scorebord te tonen maar ook de reclame.