Divisie wedstrijd

Selecteer ‘Divisie’ onder nieuwe wedstrijd, u krijgt dan het volgende scherm

Voer hier alle gegevens in. De speler kunt u selecteren door op selecteer te drukken, hebt u nog geen spelers aangemaakt doe dit dan eerst!

Dan kunt u nog een aantal time-outs opgeven (max. 5) en de shot time.

Nu hebt u 2 keuzes,

• Opslaan voor later, dan kunt u de wedstrijd opslaan om later te spelen, deze vind u dan terug in de vooringestelde wedstrijden.
    • Start wedstrijd, het scorebord word meteen geopend en u kan beginnen met de wedstrijd.

Als u de wedstrijd start word het scorebord geopend in het hoofdscherm.