Gespeelde wedstrijden/Tellijst

Als u onder wedstrijd data op ‘Gespeelde wedstrijden’ drukt krijgt u het volgende scherm met alle gespeelde wedstrijden.

In eerste instantie worden alle wedstrijden geladen (toernooien, competities en losse wedstrijden). Bij selecteer wedstrijden kun u een kiezen welke wedstrijden u wilt zien zodat het makkelijker zoeken is. Druk op verwijder om de geselecteerde wedstrijd te verwijderen.

Let op!! Wedstrijden uit toernooien kunt u hier niet verwijderen, dit kan alleen bij het desbetreffende toernooi.

Resultaat en bijbehorende tellijst bekijken

Selecteer je wedstrijd en druk op ‘Bekijk resultaat’, u krijgt nu het volgende scherm met de wedstrijd uitslag

Indien u de tellijst wilt bekijken en/of uitprinten druk dan op ‘Tellijst’. De tellijst word aangemaakt en als hij klaar is krijgt u een melding dat hij gereed is en of u hem wilt bekijken, druk daar op ja en de tellijst word in u favoriete pdf viewer geopend, zodat u hem kan uitprinten.