Minimale systeem vereisten om de software soepel te laten draaien

• Windows 10 (1809 of later), of Windows 11
      • Minimaal Intel Core i3
      • Minimaal 1 GB RAM
      • Minimaal 50 mb opslag
      • .NET 6.0 x86 kunt u hier downloaden

U kan het installatie bestand via onze webshop downloaden. klik hier

Dubbelklik (linkermuisknop) op het bestand wat u net heeft gedownload (BsSpelerslijsten_setup.exe)

U kan dan een blauwe smartscreen melding van windows krijgen over een onbekende app, waarom krijgt u deze melding?

Eigenlijk heel simpel onze software is met een ov certificaat gecertificeerd en niet met het duurdere ev certificaat. We zijn een klein bedrijf en willen de prijzen van onze software schappelijk houden zodoende hebben we gekozen voor het ov certificaat wat ruim voldoende is. Als u de software eenmaal hebt geinstalleerd komt deze melding ook niet meer terug bij toekomstige updates.

Druk in deze medling op meer info en daar ziet u dan onze bedrijfs informatie, druk dan op toch installeren, dan begint het installatie proces.

U krijgt dan het volgende scherm, kies daar of je een snelkoppeling op het bureablad wilt en druk dan op volgende en daarna op installeren. Wacht tot de installatie voltooid is.

Het programma start nu op met het activatie scherm, heeft u een licentie code aangesachaft vul die dan hier in. Heeft u die nog niet dan kunt u de software 14 dagen uitproberen door een geldig e-mail adress op te geven. De proefversie bevat wel een aantal restricties, zo kunt u maximaal 2 competities aanmaken, maximaal 2 scoreborden verbinden en maximaal 100 spelers opslaan en/of versturen.