Verbinding maken met internet

Via het hoofdmenu –> instellingen –> WiFi & Bluetooth komt u in het volgende scherm uit.

Om verbinding te maken met u WiFi hebt u u netwerkgegevens nodig (SSID en wachtwoord) voer deze in en druk op verbinden, hij gaat dan proberen verbinding te maken met het WiFi netwerk. Als de verbinding tot stand is gekomen ziet u onderstande icoon verschijnen.

Druk op Verbinding verbreken om de verbinding weer te verbreken. Als u een vaste verbinding heeft aangesloten gaat deze altijd voor u krijgt dan het volgende scherm te zien.