Hoe kunnen we helpen?
< Alle onderwerpen
Afdrukken

Scorebord en bediening

Het scorebord is onderverdeeld in 3 delen.

In het bovenste gedeelte vindt je de spelers namen, en de huidige score van de legs en sets. Het gele verticale streepje wil zeggen dat die speler de set of leg begonnen is

Het middelste gedeelte vind je de invoer blokken. De laatste 4 scores en in de grijze balken komt, als je bij een geldige uitgooi komt, uitgooi hulp te staan.

En het onderste gedeelte vindt je informatie over de huidige wedstrijd en de module. De Informatie is volledig naar eigen smaak in te richten zie hiervoor de standaard 2 instellingen. Ook de module kunt u naar eigen smaak aanpassen, ook hier vind je meer over bij standaard 2 instellingen.

 

Bediening

De bediening van het scorebord gaat als volgt.

  • Je kan de speler van plaats laten wisselen m.b.v. de ‘/’  Let Op!! Dit kan alleen voor de 1e invoer.
  • Het invoeren van de score doe je met de cijfertoetsen 0 – 9 met daarna een druk op de ‘Enter’ toets. De score word automatisch bijgewerkt alsmede de gekozen informatie.
  • Als een leg of set is afgelopen word het score veld automatisch geleegd, en indien nodig wordt er gestart met een nieuwe leg of set.
  • Als je een fout heeft gemaakt kunt je die herstellen door met de ‘-‘ knop een beurt terug te gaan, dit kan zelfs helemaal terug tot aan het begin van de partij.
  • Zodra een wedstrijd is afgelopen komt er een pop-up scherm met informatie over de winnaar
  • Met de toetsencombinatie >>0 en 7<< kom je in het hoofdmenu.

Je kan met de ‘+’ en ‘- ‘ toetsen door het menu navigeren, d.m.v. de ‘Enter knop’ ga je naar de desbetreffende pagina.