Scorebord en bediening

Het scorebord is onderverdeeld in 3 delen.

In het bovenste gedeelte vindt je de spelers informatie zoals de namen, het aantal te maken caramboles en de spelsoort. Als u met een maximaal aantal beurten speelt ziet u hier ook tussen haakjes de beurten staan. De rode randen betekenen dat u geen verbinding heeft met Biljartstudio, bij verbinding zijn deze groen.

In het middelste gedeelte vind je de huidige scores.

En in het onderste gedeelte vind je informatie over de huidige wedstrijd en de module positie.

Bediening

De bediening van het scorebord gaat als volgt.

• Je kan de speler van plaats laten wisselen m.b.v. de / Let Op!! Dit kan alleen voor de 1e invoer.
  • Voordat de wedstrijd is begonnen kun je de inspeeltijd activeren met * je krijgt dan een zwart scherm met de inspeeltijd te zien. De lengte van de inspeeltijd kun je aanpassen in de instellingen.
  • Het invoeren van de serie doe je met de cijfertoetsen 0 – 9 met daarna een druk op de ‘Enter’ toets. De score wordt automatisch bijgewerkt alsmede de hoogste serie en moyenne
  • Als je een fout hebt gemaakt kun je die herstellen door met de ‘-‘ knop een beurt terug te gaan, dit kan zelfs helemaal terug tot aan het begin van de partij.
  • Met de toetsencombinatie 0 en 7 gaat u naar het hoofdmenu

Hoofdmenu

Je kan met de ‘+’ en ‘- ‘ toetsen door het menu navigeren, d.m.v. de ‘Enter knop’ ga je naar de desbetreffende pagina.