Spelers synchroniseren

U kan de complete spelersdatabse synchroniseren met je scorebord systeem

Let op!! op het complete biljartscorebord word de spelerslijst op het systeem opgeslagen als ‘Systeemlijst.txt’ en op de Windows apllicatie word de gehele spelers database overschreven.

1. Selecteer een scorebord
  2. Druk onder spelers synchroniseren op en de synchronistie begint

Let op!!

• De lijst word in delen van 20 spelers gestuurd, u ziet het verloop op het scorebord systeem. Uiteindelijk heeft u wel 1 lijst op het systeem staan. Wacht tot het gehele proces voltooid is.
  • Bij het complete scorebord systeem kan u alleen maar synchroniseren als u niet met het scorebord bezig bent, dus na verbinding op onderstaand scherm laten staan