Spelerslijst en Reclame

Op de bijgeleverde USB-stick staan 2 mappen ‘Reclame’ en ‘Spelers’ dit zijn de mappen die altijd aanwezig moeten zijn voor een goede samenwerking met het systeem. Als je ooit een nieuwe USB-stick aanschaft zorg er dan voor dat deze 2 mappen aanwezig zijn op de stick.

LET OP!! de USB-stick moet geformatteerd zijn als FAT32!!

Spelers lijsten

Het systeem werkt samen met de bijgeleverde USB-stick, Op die USB-stick kun je tot 10 lijsten plaatsen.

Een spelerslijst kan je zelf eenvoudig aanmaken op je computer of laptop.

• Maak een nieuw tekstbestand aan en geeft het een naam b.v. ‘driebandentoernooi.txt’
    • Open het tekstbestand en begin met het invoeren van de namen als volgt
      • nummer-naam-caramboles-spelsoort-Land
      • 1-Jan Rood-100-Libre-NL
      • 2-Henk Over de rooie-50-Bandstoten-NL
      • enz.
    • Kopieer het tekstbestand naar de map ‘Spelers’ op de USB-stick (Het systeem leest maximaal 10 lijsten met 1500 namen per lijst)
    • Steek de USB-stick in een vrije poort van het scorebord systeem
    • Ga naar instellingen en selecteer bij spelers lijst de zojuist aangemaakt spelerslijst.
    • Ga terug naar het hoofdmenu en kies nieuwe wedstrijd
    • Bij spelers ID voer je het ID in (b.v. 1 uit ons voorbeeld boven), en druk daarna op enter.
    • Het systeem gaat zoeken in de spelers lijst en laat de bijbehorende naam zien.
    • Geef het aantal te maken caramboles en de spelsoort in.
    • Herhaal dit voor speler 2 en start de wedstrijd.

U kan dit vereenvoudigen door onze spelerslijsten apllicatie te downloaden, met de applicatie kan u volledige spelerslijsten downloaden via Biljartpoint. Meer informatie vindt u hier

LET OP!! als u handmatig de lijsten maakt moet u altijd zorgen dat er 4 streepjes en minimaal een id en naam staat. Als u bv geen landcode of geen caramboles of geen spelsoort wil plaatsen zorg dan wel dat de streepjes er staan

Voorbeelden

Geen Landcode : 1-Jan Rood-100-Libre-

Geen Spelsoort : 1-Jan Rood-100–NL

Geen Caramboles : 1-Jan Rood–Libre-NL

Alleen Id en naam : 1-Jan Rood—

U ziet dat er bij aleen naam nog 3 streepjes achter de naam staan deze moeten er staan anders pakt het systeem deze regel niet.

Tot 10 verschillende reclame mappen!!

Het systeem heeft ook de mogelijkheid om reclame af te spelen.

Hoe maak je een nieuwe reclame lijst aan

• Maak op je computer een nieuwe map aan en geef hem een naam bv. ‘Topteam’
    • In die map kun je reclame afbeelding toevoegen, let daarbij op het volgende
      • Zorg dat de afbeelding een formaat heeft van 16:9 (bv. 1280×720 of 1920×1080)
      • De afbeelding moet in .jpg formaat zijn (andere formaten worden niet gelezen door het systeem)
    • Kopieer deze map naar de map ‘Reclame’ op de USB-stick
    • Steek de usb stick in een vrije poort van het scorebord systeem.
    • Ga naar Reclame mappen en selecteer de zojuist aangemaakt map.
    • Ga terug naar het hoofdmenu en selecteer ‘Start reclame slide’
    • De reclame wordt nu op het volledige scherm afgespeeld!!
    • Ook wordt de reclame nu in het klein afgespeeld op het scorebord.
    • Je kunt de tijd van de overgang naar de volgende reclame aanpassen in de instellingen.