Standen maken/verzenden

Je kan standen van je competitie of toernooi sturen naar het scorebord systeem of laten zien in je live video.

Standen naar scorebord sturen

1. Selecteer het scorebord
  2. Selecteer je competie of toernooi (Stand wordt direct geladen)
  3. Druk op de knop >>Scorebord en je ziet de stand in het scorebord verschijnen.

Op het complete scorebord systeem kun je d.m.v. een willekeurige toets de stand laten verdwijnen

Je kan het uiterlijk van de stand naar eigen smaak maken in de instellingen, daar kun je ook een map kiezen om afbeeldingen van de stand te maken om die later te laten zien in de video. Klik daarvoor op Maak afbeelding, je krijgt de afbeelding te zien en wordt opgeslagen in de aangegeven map. Hoe je de stand in de video laat zien klik hier.