Verbinding maken met scorebord

Belangrijk! zorg dat de systemen en de computer waarop deze applicatie is geïnstalleerd op hetzelfde netwerk zit anders kunt u geen verbining maken.

Start de applicatie en voer een poort nummer in. Standaard staat deze op 8000 maar bekijk u situatie of deze poort al dan niet in gebruik is door andere servers/apllicaties.

Druk daarna op knop 1. De server start nu op en als alles goed is gegaan ziet u het rode rondje veranderen in een groen, ook ziet u het IP-nummer verschijnen, dit is belangrijk voor de verbinding van de systemen.

De Bs spelerslijsten apllicatie is speciaal gemaakt om onze complete systeem (RPI3B, N3350 en Z8350) te voorzien van up-to-date spelerslijsten.

Verbinding maken

Ga in het biljartscorebord naar hoofdmenu en selecteer tools & data

Selecteer ‘Remote connection’

Met de + en de – kunt u door de opties navigeren

Voer hier een tafelnummer en het poortnr/Ip adress uit Bs spelerslijsten

Druk op verbinden

U heeft nu verbinding met de server (Bs spelerslijsten)

U ziet nu ook de tafel verschijnen onder verbonden scoreborden.

Door een tafel te selecteren en op het vuilnisbakje te drukken verbreekt u de verbinding met het scorebord