Vooringestelde wedstrijden

Als u onder wedstrijd data op ‘Vooringestelde wedstrijden’ drukt krijgt u het volgende scherm.

Hier vind u alle wedstrijden die nog gespeeld moeten worden. In eerste instantie worden alle wedstrijden geladen (toernooien, competities en losse wedstrijden). Bij selecteer wedstrijden kun u een kiezen welke wedstrijden u wilt zien zodat het makkelijker zoeken is. Selecteer daarna de wedstrijd en druk op ‘Start wedstrijd’ om en de wedstrijd wordt dan in een nieuw tabblad geopend. Druk op verwijder om de geselecteerde wedstrijd te verwijderen.

Let op!! Wedstrijden uit toernooien kunt u hier niet verwijderen, dit kan alleen bij het desbetreffende toernooi.