Update 5.1.3

Goed nieuws er staat een nieuwe update klaar met versie 5.1.3

Deze update breng een aantal vernieuwingen met zich mee maar er zijn ook een aantal dingen verwijderd/aangepast hieronder de volledige lijst. Lees deze zorgvuldig door.

• Mensen die de ADP-spelerslijsten App uit de Microsoft store gebruikten kunnen deze NIET meer gebruiken na deze update, de App zelf is ook niet meer te downloaden en er worden geen updates meer voor uitgebracht. Daarentegen komt er nieuwe software (binnen nu en 2 weken) uit die de oude spelerslijst app gaat vervangen. Dit onder de naam Bs Spelerslijsten. Met deze software kunt u nog uitgebreidere spelerslijsten maken en kunt u tot 10 scoreborden tegelijk updaten. Mensen die de oude spelerslijst app hadden aangeschaft kunnen contact met mij opnemen en krijgen dan €5,- (kosten van de App) korting op de nieuwe software. De software kunt u straks eerst 14 dagen met restricties gebruiken voordat u hem echt aanschaft. We zijn op dit moment bezig met de help pagina voor de nieuwe software daar kunt u alvast een kijkje nemen hoe het gaat werken, zie onze nieuwe Knowledge-Base pagina  https://help.adp-home.nl.
  • Bij ‘Divisie driebanden’ zijn er een aantal dingen veranderd!
    • Starten/pauzeren shot time gebeurt niet meer met de linker muisknop maar de linkse pijl  knop (ß) heel veel presenters hebben de knop ook zo onze nieuwe scheidsrechter afstandsbediening die we nu ook verkopen in onze vernieuwde webshop https://adp-home.nl/product/scheidsrechter-afstandsbediening/ Hij zit ook op de bijgeleverde afstandsbediening onder knop 4 maar dan moet u de Numlock even uitzetten
    • Resetten van de time shot gebeurd niet meer met de rechter muisknop maar met de rechtse pijl knop (->). Hij zit ook op de bijgeleverde afstandsbediening onder knop 6 maar dan moet u wederom de Numlock weer even uitschakelen.
    • Om een time-out te gebruiken kunt u de page-down knop gebruiken die ook op onze nieuwe scheidsrechter afstandsbediening zit. Maar ook nog steeds de decimaal knop op de bijgeleverde afstandsbediening (. Del)
    • U kunt nu voortaan tot 5-time-outs gebruiken.
  • U kunt vanaf nu ook vlaggetjes voor de spelersnamen toevoegen dit kan handmatig maar is straks veel makkelijker met de nieuwe spelerslijsten software. Voor nu een kleine uitleg om handmatig vlaggetjes toe te voegen aan de namen.
    • Een lijn in de nieuwe spelerslijsten zier er als volgt uit
    • Id-naam-car-spelsoort-Iso
    • Iso wil zeggen de landcode voor het land b.v Nederland word “NL” België “BE”
    • Een volledige lijst met iso land codes kunt u binnenkort terugvinden op onze Knowledge base
    • Als je geen car of spelsoort in wilt voeren moeten de streepjes er wel staan maar niets ertussen ook geen spatie, er staan dus ten alle tijden 4 streepjes
    • Bv regel zonder car = 10-piet- -Libre-NL
    • Regel Compleet = 10-Piet-100-Libre-NL
    • De oude spelerslijsten blijven ook nog gewoon werken, maar de nieuwe werken niet op het oude systeem, daarvoor heb je echt deze update nodig.
  • Met onze nieuwe scheidsrechter afstandsbediening kunt ook bij standaard wedstrijden voortaan de serie bijhouden en naar de volgende beurt gaan.
  • De ‘Biljartpoint data’ onder Tools@ data is vervangen door ‘remote system’ , hier kan je straks verbinding maken met de nieuwe spelerslijsten software en ook onze complete biljart software ‘Biljartstudio’.
  • Verder is er veel code opgeschoond.

Komende tijd zullen er nog veel meer updates komen voor de overige software die uit gaat komen.

Op dit moment wordt getest:

• Biljartstudio (Complete biljartsoftware met een toernooi module, competitie module, live streaming module en nog veel meer) Verwachting eind April
  • Biljartscorebord Windows applicatie (Het biljartscorebord op je pc of laptop. Verwachting Eind April

Veel plezier met deze update en heeft u nog vragen kunt u altijd contact met mij opnemen via info@adp-home.nl

m.v.g.

Adrie Pols

Adp@Home computers & software