Verbinding maken met internet

Via het hoofdmenu –> instellingen –> WiFi & Bluetooth komt u in het volgende scherm uit. Om verbinding te maken met u WiFi hebt u u netwerkgegevens nodig (SSID en wachtwoord) voer deze in en druk op verbinden, hij gaat dan proberen verbinding te maken met het WiFi netwerk. Als...

Read more

Remote system

Als je in het hoofdmenu voor ‘Tools & Data’ hebt gekozen en daarna voor Remote System kon je in het volgende scherm terrecht. Hier kun je verbinding maken met 2 verschillende software pakketten die u (klik hier) los kunt kopen (worden geinstalleerd op een apparte laptop/pc). Of als je al...