Minimale systeem vereisten om de software soepel te laten draaien DirectX 10.1 compatible GPU Windows 10 (1809 of later), of Windows 11 Minimaal Intel Core i3 Minimaal 4 GB RAM Minimaal 700 mb opslag U kan het installatie bestand via onze webshop downloaden. Klik hier Dubbelklik (linkermuisknop) op het bestand wat...

Read more

Scorebord functies

Als u een standaard wedstrijd bent gestart krijgt u het volgende scherm   Toetsenbord functies Een aantal toetsenbord functies kunnen naar eigen smaak in de instellingen aangepast worden, dit wordt aangegeven bij de desbetreffende functie. Inspeeltijd starten Druk op ‘F1’ (deze functie kunt u indien nodig aanpassen in de instellingen)...

Read more

Instellingen

Druk op het tabblad ‘Instellingen’ en u krijgt het volgende scherm, waar u de standaard instellingen kunt aanpassen voor heel de apllicatie. Druk daar op reset om terug te keren naar de begin instellingen.

Read more

Biljartstudio statestieken

Als u Biljartstudio hebt gestart krijgt u verschillende statestieken te zien van de applicatie, waar u ook snel verder kunt gaan met bv het laatst gebruikte toernooi, of competitie. Bekijk hoeveel video u hebt gestreamd of ga snel verder met de laatste wedstrijd.