Speler toevoegen

Druk op het tabblad ‘Spelers’ en u krijgt het volgende scherm, Druk op  . U krijgt dan het volgende scherm Vul alle benodigde gegevens in en druk daarna op toevoegen en de speler wordt toegevoegd aan de database

Read more

Speler verwijderen

Druk op het tabblad ‘Instellingen’ en u krijgt het volgende scherm. Selecteer de speler die je wilt verwijderen en druk op het vuilnisbakje.

Read more

Speler aanpassen

Druk op het tabblad ‘Instellingen’ en u krijgt het volgende scherm, Druk op . Pas de gegevens aan en druk op ‘Aanpassen’. U keert nu terug in het hoofdscherm en de spelerslijst wordt opnieuw geladen met de aanpassingen.