Spelerslijst maken handmatig

Open de apllicatie en druk op knop 12 (Afbeedling 1)

Afbeelding 1

Afbeelding 2

d.m.v. knop 1 (Afbeelding 2) worden alle velden gereset.

Maak speler aan

1. Geef een Id op (Alleen nummers, bv bondsnummer)
      2. Geef een volledige naam op (Naam + achternaam)
      3. Geef een aantal te maken caramboles op
      4. Geef een spelsoort op
      5. Selecteer land
      6. Druk op knop 4 (Afbeelding 2) De speler wordt toegevoegd aan de lijst.

Speler aanpassen

1. Selecteer een speler uit de lijst, de data wordt geladen
      2. Maak je aanpassingen
      3. Druk op knop 3 (Afbeelding 2), De speler is aangepast en de lijst wordt herladen

Speler verwijderen

1. Selecteer een speler uit de lijst, de data wordt geladen
      2. Druk op knop 2 (Afbeelding 2). De speler wordt verwijderd en de lijst herladen

Spelerslijst maken

Druk op knop 7 (Afbeelding 2) om de spelerslijst aan te maken. Je keer dan weer terug in het hoofdscherm.

Lijst opslaan

Als je op knop 6 (Afbeelding 2) drukt dan wordt de lijst opgeslagen, LET op!! dit is niet het bestand wat gebruikt kan worden op de scorebord systemen, daarvoor klik je op knop 7 (Afbeelding 2).

Lijst openen

Als je op knop 5 (Afbeelding 2) drukt kun je een lijst die je eerder aangemaakt hebt openen en verder bewerken (.xml bestand).