Als je in het hoofdmenu voor ‘nieuwe wedstrijd’ hebt gekozen kom je in het volgende menu uit

 

Je kan met de ‘+’ en ‘- ‘ toetsen door het menu navigeren, d.m.v. de ‘Enter knop’ ga je naar de desbetreffende pagina.

 

LET OP!! Bovenaan zie je of je een spelerslijst hebt geselecterd, heb je geen spelerslijst geselecteerd dan worden de standaard namen ingevoerd.

Kies dan voor Best off (Sets) en je krijgt het volgende scherm

Dit gedeelte werkt samen met de spelers lijsten. Bij Spelers ID vul je het nummer van de speler in zoals hij in de spelers lijst staat, nadat je op ‘Enter’ hebt gedrukt gaat het systeem op zoek naar de bijbehorende naam en laat die dan zien in het vak naast het ID. Indien aanwezig worden ook ook het aantal te maken caramboles en spelsoort automatisch ingevuld.

 

Via deze optie kunt je een wedstrijd starten met een keuze uit Best of 3, 5 of 7 sets. U komt eerst bij de speler gegevens uit. Dit gedeelte werkt samen met de spelers lijsten.

Bij Spelers ID vul je het nummer van de speler in zoals hij in de spelers lijst staat, nadat je op ‘Enter’ hebt gedrukt gaat het systeem op zoek naar de bijbehorende naam en laat die dan zien in het vak naast het ID. Vervolg deze stap ook voor speler 2.

Vul daarna het aantal te maken caramboles per set in en vervolgens kunt u met de cijfer toetsten 3, 5 of 7 de keuze maken uit Best of 3, 5 of 7.

Wil je met een shottime of time-outs werken voer die dan hier in zo niet laat ze dan op 0 staan. (hiervoor heeft u wel een scheidrechters afstandbediening nodig)

Als je fouten hebt gemaakt kun je met de ‘+’ en ‘-‘ knoppen terug navigeren.

Sets worden gespeeld zonder na beurt, na elke set wordt automatisch gestart aan een nieuwe set.

2 views