Als je in het hoofdmenu voor ‘nieuwe wedstrijd’ hebt gekozen kom je in het volgende menu uit

Je kan met de ‘+’ en ‘- ‘ toetsen door het menu navigeren, d.m.v. de ‘Enter knop’ ga je naar de desbetreffende pagina.

LET OP!! Bovenaan zie je of je een spelerslijst hebt geselecterd, heb je geen spelerslijst geselecteerd dan worden de standaard namen ingevoerd.

Kies dan voor standaard wedstrijd en je krijgt het volgende scherm.

Dit gedeelte werkt samen met de spelers lijsten. Bij Spelers ID vul je het nummer van de speler in zoals hij in de spelers lijst staat, nadat je op ‘Enter’ hebt gedrukt gaat het systeem op zoek naar de bijbehorende naam en laat die dan zien in het vak naast het ID. Indien aanwezig worden ook ook het aantal te maken caramboles en spelsoort automatisch ingevuld.

Voer daarna het aantal te maken caramboles in m.b.v. de cijfer toetsen gevolgd door ‘Enter’.

Selecteer de juiste spelsoort, de spelsoorten kun je selecteren d.m.v. de cijfer toetsen 0 – 9 .

Wil je gebruik maken van maximaal aantal beurten geef die dan hier op, zet op 0 om niet te gebruiken.

Als je fouten hebt gemaakt kun je met de ‘+’ en ‘-‘ knoppen terug navigeren.

11 views