Nog te spelen wedstrijden

Druk op het tabblad wedstrijden, u krijgt dan het volgende scherm Rechts vind u alle wedstrijden die nog gespeeld moeten worden. In eerste instantie worden alle wedstrijden geladen (toernooien, competities en losse wedstrijden). Bij Filter kan u kiezen welke wedstrijden u wilt zien zodat het makkelijker zoeken is. Selecteer daarna...

Read more

Gespeelde wedstrijden/tellijst

Druk op het tabblad wedstrijden, u krijgt dan het volgende scherm   Links vind u alle gespeelde wedstrijden.In eerste instantie worden alle wedstrijden geladen (toernooien, competities en losse wedstrijden). Bij ‘Filter’ kan u een kiezen welke wedstrijden u wilt zien zodat het makkelijker zoeken is. Druk op het vuilnisbakje om...