Druk op het tabblad wedstrijden, u krijgt dan het volgende scherm

Links vind u alle gespeelde wedstrijden.In eerste instantie worden alle wedstrijden geladen (toernooien, competities en losse wedstrijden). Bij ‘Filter’ kan u een kiezen welke wedstrijden u wilt zien zodat het makkelijker zoeken is. Druk op het vuilnisbakje om de geselecteerde wedstrijd te verwijderen. Druk op de knop  om de tellijst te bekijken indien aanwezig.

Let op!! Wedstrijden uit toernooien kunt u hier niet verwijderen, dit kan alleen bij het desbetreffende toernooi.

7 views