Druk op het tabblad wedstrijden, u krijgt dan het volgende scherm

Rechts vind u alle wedstrijden die nog gespeeld moeten worden. In eerste instantie worden alle wedstrijden geladen (toernooien, competities en losse wedstrijden). Bij Filter kan u kiezen welke wedstrijden u wilt zien zodat het makkelijker zoeken is. Selecteer daarna de wedstrijd en druk op de ‘Play’ knop en de wedstrijd wordt dan in een nieuw tabblad geopend. Druk op het vuilnisbakje om de geselecteerde wedstrijd te verwijderen. Druk op het vliegtuigje om de wedstrijd naar een scorbord te verzenden, er verschijnt dan een popup waar u het verbonden scorebord kan kiezen.

Let op!! Wedstrijden uit toernooien kunt u hier niet verwijderen, dit kan alleen bij het desbetreffende toernooi.

5 views