Instellingen

Als je in het hoofdmenu voor Instellingen hebt gekozen kom je in het volgende menu uit.

Je kunt met de + en   toetsen door het menu navigeren, d.m.v. de Enter knop ga je naar de desbetreffende menu optie.

Algemeen

Hier vind je de algemene instellingen. Je kunt door de instellingen navigeren met de + en knop.

Standaard namen

Pas hier de standaard namen aan, die worden gebruikt bij de snelle wedstrijd en als er geen spelerslijst is geselecteerd.

Taal

Selecteer hier de gewenste taal, 0 = Engels en 1 = Nederlands

Notificatie tijd

Door heel het scorebord kan je notificaties ontvangen als u bv iets vergeten bent in te voeren of ‘en nog 5’ op het scorebord enz. Hier geeft u het aantal seconden op dat die notificatie zichtbaar is (max 9)

Tafel nummer

Vul hier het tafelnummer is.

Scorebord

Je kan door de instellingen navigeren met de ‘+’ en ‘-‘ knop’.

Einde wedstrijd dialoog

Bij einde wedstrijd een dialoog laten zien met informatie over de wedstrijd. 0 = Uit 1 = Aan. (Dialoog is 5 seconden zichtbaar, je kan de dialoog altijd sluiten met *)

En nog 3 /5 dialoog

Laat de en nog dialoog zien 0 = Uit 1 = Aan. (tijd dat de notificatie zichtbaar is geef je op in de algemen instellingen)

Land vlaggen

Voor de namen kan u een land vlag laten zien deze kan u instellen in de spelerslijsten, standaard staat hij op de geselecteerde taal. Met de spelerslijsten software Bs Spelerslijsten kan u per speler de land vlag aangeven. 0 = vlaggen uit 1 = vlaggen aan.

Module keuze

Kies hier de gewenste module, Bij het 10 punten systeem kan u nog het aantal decimalen opgeven en bij tafelnummer kan u deze ook nog aanpassen.

Alleen achternamen

Hier kan u ervoor kiezen om alleen de achternamen te tonen. 0 = Nee 1= Ja.

Inspeeltijd

Kies hier de inspeeltijd. Deze kan u alleen starten voordat de wedstrijd is begonnen. Starten doet u met de * knop

Controleren op update’s

Druk op Enter om te controleren op update’s. Is er een update beschikbaar dan drukt u nogmaals op Enter om de update te downloaden, zodra het downloaden klaar is krijgt u een medling dat de update geinstalleerd wordt. het programma wordt dan opnieuw opgestart. Is er geen update of wilt u terug naar het vorige menu gebruik dan de toetsencombinatie 0 en 7.

WiFi en Bluetooth

Voor WiFi verwijs ik u naar deze pagina.

Email

Let op!! voor deze instellingen hebt u een muis en toetsenbord nodig! Hebt u deze niet aangesloten dan kan u altijd terug met de toetsencombinatie 0 en 7.

Het systeem heeft op verschillende plaatsten de mogelijkheid om e-mails te versturen. Bij bv Tool & Data –> Lokale wedstrijden kan u de tellijsten versturen naar de opgegeven mail adressen. Vul de benodigde gegevens in en druk op Test, er word dan een testmail gestuurd om te controleren of alles werkt. Let op Gmail gegevens werken hier niet omdat Google dit niet meer ondersteund.