Tools & data

Als je in het hoofdmenu voor ‘Tools & Data’ hebt gekozen kunt je in het volgende menu uit.

Je kunt met de ‘+’ en ‘- ‘ toetsen door het menu navigeren, d.m.v. de ‘Enter knop’ ga je naar de desbetreffende pagina.

Remote system

Klik hier

Lokale wedstrijden

Het systeem slaat de wedstrijden automatisch op zodra de wedstrijd is afgelopen. Hier vind je een overzicht van de lokaal aangemaakt wedstrijden, letop !! wedstrijden die u via biljartstudio hebt gestuurd vindt u hier niet terug ga daarvoor naar ‘Biljartstudio wedstrijden’. Je kan met de + en – knop navigeren tussen de wedstrijden.

Je hebt de volgende mogelijkheden

Druk op 1 om de tellijst naar een opgegeven email te sturen, meer uitleg hierover vind u hier (Helemaal naar beneden scrollen)

Druk op 2 om de tellijst naar de usb stick te kopieren (in de map tellijsten)

Druk op 3 om de wedstrijd te verwijderen

Druk op Enter om de wedstrijd te herstarten, bestaande gegevens gaan dan verloren

Biljartstudio wedstrijden

Hier zie je u een overzicht van wedstrijden die via Biljartstudio zijn verstuurd maar nog niet afgelopen zijn, druk op Enter om de wedstrijd te starten. Als u een verbinding heeft met Biljartstudio kunt u daar ook de tussenstand volgen en als de wedstrijd is afgelopen opslaan. Je kan met de + en – knop navigeren tussen de wedstrijden.

Je hebt de volgende mogelijkheden

Druk op 1 om de wedstrijd te verwijderen

Druk op Enter om de wedstrijd te starten