Afbeelding verzenden

Zorg dat je verbonden bent met een scorebord, Selecteer je afbeelding door op  te kikken. De afbeelding wordt nu geladen. Selecteer je scorebord en druk op het vliegtuigje, de afbeelding wordt nu verzonden. Let op!! bij grote afbeeldingen kan dit even duren wacht totdat hij in de serverlog aangeeft dat hij verzonden is. De usb stick moet aanwezig zijn in het scorebord systeem en er wordt automatisch (indien niet aanwezig) een map Biljarstudo aangemaakt waarin de afbeeldingen worden geplaatst.

Afbeelding verwijderen

Je kan alle afbeeldingen die aanwezig zijn in de map ‘Biljartstudio’ onder de map ‘Reclame’ op de usb-stick laden. druk hiervoor eerst op  knop om te switchen naar usb verwerking. Klik dan op je scorebord en de aanwezige afbeeldingen worden geladen. Selecteerd de afbeelding die u wilt verwijderen en druk op . Deze afbeelding wordt nu van de usb stick verwijderd. LET OP!! er moet wel een map ‘Biljartstudio’aanwezig zijn. Als u afbeeldingen verzend via Biljartstudio wordt die map automatisch aangemaakt.

3 views