Spelerslijst verzenden

Je kan op verschillende manieren een spelerslijst maken en verzenden, bij elke optie kan u kiezen uit systeem of usb, bij systeem wordt de lijst op het scorebord systeem opgeslagen als systeemlijst, bij usb moet u nog een naam opgeven voor de lijst en wordt deze opgeslagen in de map Spelers op de usb-stick

1. Spelersdata : Selecteer de spelers die je wilt toevoegen aan de spelerslijst door een vinkje voor de speler te plaatsen. Kies dan systeem of usb, selecteer een scorebord bij “Verbonden scoreborden’en druk dan op het vliegtuigje om de spelerslijst te verzenden. U ziet op het scorebord een melding dat de spelerslijst is ontvangen. Onder serverlog vindt u informatie over of alles goed is gegaan.
  2. Competitie : Selecteer de competities waarvan je de spelersdata wilt downloaden. Kies dan systeem of usb, selecteer een scorebord bij “Verbonden scoreborden’en druk dan op het vliegtuigje, Hij gaat dan de actuele gegevens van biljartpoint downloaden, dit kan even duren. De voortgang ziet u in de serverlog. Zodra hij klaar is maakt hij een spelerslijst en stuurt hem dnaar het geselecteerde scorebord. Onder serverlog vindt u informatie over of alles goed is gegaan.

Spelerslijst verwijderen

Je kan alle spelerslijst die aanwezig zijn in de map ‘Spelers’ op de usb-stick laden. druk hiervoor eerst op  knop om te switchen naar usb verwerking. Klik dan op je scorebord en de aanwezige spelerslijsten worden geladen. Selecteerd de spelerslijst die u wilt verwijderen en druk op . Deze spelerslijst wordt nu van de usb stick verwijderd.

Spelerslijst aanpassen

Om een spelerslijst die op de usb stick aanwezig is aan te passen selecteert u eerst het scorebord, wilt u deze opnieuw selecteren druk dan onder verbonden scoreborden eerst op het kruisje en dan weer op je scorebord naar keuze, de lijsten worden nu opnieuw geladen. Selecteer de spelerslijst en druk op het potloodje, je krijgt dan het volgende scherm te zien.

Links zie je de namen die in de spelerslijst staan

• om 1 van de spelers te wijzigen druk je op de desbetreffende speler en maak je je wijzigingen. Ben je klaar druk dan op het potloodje.
  • Wil je een speler toevoegen uit de database selecteer dan een speler rechts uit de spelers database en druk op Het plusje.
  • Wil je handmatig een speler toevoegen voer dan de gegevens in en druk op het plusje. Ben je helemaal klaar druk dan op de knop aanpassen en hij stuurt de aangepaste versie naar het scorebord.
3 views