Druk rechts op  en je krijgt het volgende scherm

Je hebt dan deze keuze uit 3 verschillende live scores (Standaard,simpel of footer) deze opties zijn helemaal naar eigen smaak aan te passen in de instellingen onder livescore UI.

Druk op  en de live score wordt weergegeven op de geselecteerde postie, nog wel zonder wedstrijd data, dit wordt zichtbaar zodra je op het scorebord iets invoerd.

Je kan nog een beetje spelen met de margin en de grootte, wel of geen vlaggen, wel of geen schternamen enz. om het resultaat te bekijken kun je de live score refreshen door op  te drukken.

Om de live score te verwijderen druk je nogmaal op .

2 views