Druk op de competitie word geopend in een nieuw tabblad, de actuele stand wordt direct via internet gedownload. Als je onderstaande stappen al een keer hebt gedaan kun je op de knop ‘laatste’ drukken dan wordt de laatst geselecteerde wedstrijd meteen geladen.

  • Selecteer je team en druk op ‘Wedstrijden downloaden’ het tabblad wedstrijden verander in Wedstrijden – ‘Geselecteerd team’ druk op dit tabblad en je ziet alle wedstrijden die nog gespeeld moeten worden in deze competitie. Wil je ook de gespeelde wedstrijden zien haal dan het vinkje weg bij ‘Alleen niet gespeelde wedstrijden laden’
  • Selecteer hier de wedstrijd die je wil gaan spelen en druk op ‘Teams downloaden’ onder Teams vind je nu de 2 teams met bijbehorende spelers en indien aanwezig de spelsoort, car en alg. moyenne.
  • Selecteer bij elk team een speler die komt dan onder wedstrijd te staan.

Hier kun je nog indien nodig het de spelsoort, car en land aanpassen. zodra alles klopt druk je op Wedstrijd toevoegen. Als de spelers nog niet aanwezig zijn in de database worden ze nu toegevoeg. u krijgt hiervan een melding.

Nu komt de wedstrijd onder te spelen wedstrijden te staan.

U hebt nu de volgende opties

  1. Uitslag invoeren : selecteer de wedstrijd en druk op
  2. Wedstrijd spelen met ingbouwd scorebord : selecteer daarvoor de wedstrijd en druk op de play knop
  3. Wedstrijd verzenden : Selecteer de wedstrijd en druk op het vliegtuigje, selecteer je scorebord en druk op verzenden.
  4. Wedstrijd verwidjeren : Selecteer de wedstrijd en druk op

Uitslagformulier maken

Zodra de wedstrijden zijn gespeeld (vakje is dan groen voor de wedstrijd) kunt u een uitslagformulier maken druk daarvoor op

1 views