Druk op het tabblad ‘Video.livestreaming’ en dan op . U krijgt dan het volgende scherm

Je kan dan kiezen uit een extern scorebord of het lokale scorebord. Bij een extern scorebord geeft u hier ook het tafelnummer in.

Video Invoer

• Selecteer hier je video invoer apparaat (b.v. webcam)
    • Selecteer een invoer formaat (of vink gebruik de beste aan)
    • Selecteer een framerate, Hoe hoger de framerate hoe soepeler de video loopt. (Deze is ook heel belangrijk bij het live streamen)

Audio invoer

• Selecteer hier je audio invoer apparaat (b.v microfoon van je webcam of een eigen microfoon)
    • Selecteer audio input line
    • Selecteer een invoer formaat (of vink gebruik de beste aan).

Druk dan op opslaan en u keert terug in het hoofdscherm en u ziet de aangemaakte tafel verschijnen

6 views