Druk op het tabblad ‘Competities’ en u krijgt het volgende scherm,

 

Druk  op  en u krijgt het volgende scherm.

 

 1. Ga naar de website van biljartpoint en kies je competitie, ga op het scherm staan waar de stand zichtbaar is en kopier dan de volledige adres regel inclusief http:// bv. http://www.biljartpoint.nl/index.php?page=stand&poule=1&compid=6356&district=1
 2. Plak deze bij ‘Competitie url’
 3. Geef de competitie een naam
 4. Selecteer een Type
   1. KNBB – Divisie
   2. KNBB – District Libre
   3. KNBB – District driebanden
   4. KNBB – Kader
   5. Overige
 5. Geef bij extra opties je voorkeuren op.
 6. Bij b.v. Divisie kunt u ook timeouts en een shottime opgeven. dit is nodig voor als u wedstrijden gaat spelen uit deze competitie.

Bij de keuze ‘overige’ kunt u standaard waardes invoeren. Als u in biljartpoint in de geslecteerde competitie op een team klikt ziet u het overzicht van de spelers met de bijbehorende caramboles en spelsoort, dit is niet bij alle competities zo. Als er b.v. geen spelsoort staat kunt u hier bij standaard waardes en spelsoort opgeven, die pakt hij dan voor alle spelers in die competitie. Wilt u dit niet en pas op het scorebord de spelsoort kiezen laat dit dan op “Geen”staan. Dit zelfde geld voor de standaard caramboles.

Wedstrijdformulier : Puntentelling en extra wedstrijdpunt

Dan hebt u nog de mogelijk voor het aanmaken van wedstrijdformulieren, hier kan u opgeven welke puntentellen voor u competitie nodig is en/of er gebruik gemaakt wordt van extra partij punten.

Puntentelling

Voor de standaard puntentelling kunt u standaard aanvinken, bij winst krijgt de speler 2 punten, bij remise ieder 1 en bij verlies nul punten.

Bij aangepast kunt u opgeven hoeveel punten u krijgt bij winst, bij verlies krijgt de speler op basis van gemaakte caramboles nog het aantal punten tot 3 decimalen.

Extra wedstrijdpunten worden toegekent op basis van gemaakte caramboles.

TIP!  werkt een competitie niet neem dan contact met ons op zodat wij de desbetreffende competitie kunnen toevoegen