Algemeen

Druk onder netwerk op ‘Server’en er word een nieuw tabblad geopend.

Hier kan je verbinding maken met alle type scoreborden die wij verkopen (Klik hier voor een overzicht) inclusief de windows versie (Biljartscorbord Win). Zo kun je wedstrijden sturen, standen sturen, Spelersdata synchroniseren, wedstrijd data naar de live studio sturen en u ziet hier van alle verbonden scoreborden de wedstrijd gegevens die u dan kan opslaan (automatisch en handmatig) zodat b.v. de toernooien automatisch bijgewerkt worden.