Statistieken

Spelers statistieken

Druk op de knop ‘statistieken’  en je krijgt het volgende scherm

Hier kun je statistieken van alle spelers vinden, druk op de speler en je krijgt een overzicht, rechtsonder ziet u de volgende knop druk daarop en er wordt een pdf bestand aangemaakt met de statistieken van de geselecteerde speler die u dan kan uitprinten en/of opslaan. U kan ook een eigen logo selecteren die komt linksonder op het formulier te staan.

Toernooi statistieken

Druk links onder ‘Stand’ op de ronde naar keuze en de stand word geladen.

Ook hier vind je rechtsonder deze knop druk daarop en er wordt een pdf bestand aangemaakt met de statistieken van het toernooi tot de geselecteerde ronde. Deze kunt u weer opslaan en/of uitprinten. U kan ook een eigen logo selecteren die komt linksonder op het formulier te staan.

U kan ook 1 PDF van alles spelers maken druk dan op ‘Maak pdf van alle spelers’ er wordt dan een pdf van alle spelers gemaakt in de juiste volgorde van de stand.

U kan ook 1 PDF maken van alle ronde’s druk dan op ‘Maak PDF van alle ronde’s’er wordt dan een PDF gemaakt van alle ronde’s met bijbehorende wedstrijden.