Toernooi aanmaken

Druk in de toernooi module op en u krijgt het volgende scherm.

Toernooi gegevens

Voer alle gegevens in, Bij caramboles heb je 2 opties

1. Vast aantal, geef een vast aantal op.
    2. Variabel aantal, bij elke speler die je toevoegd moet je nog een aantal te maken caramboles invoeren. Bij de stand kun je dan kiezen uit
        1. Op basis van percentage gemaakte caramboles
        2. Op basis van percentage gemiddelde.

Type toernooi

Bij Type kan u kiezen uit Finale en Voorronde, als u kiest voor finale dan kan u maximaal 8 spelers toevoegen en u hebt dan de keuze om automatische rondes te maken en Avé ronde’s.

Kiest u voor Vooronde dat kan u vrij ronde’s aanmaken met meerdere wedstrijden van dezelfde speler in 1 ronde of b.v. gewoon 1 grote ronde, bij deze opties is het atomatisch aanmaken van rondes en Avé rondes niet mogelijk, u doet hier alles handmatig.

Spelers

Druk op speler toevoegen en u krijgt het volgende scherm

• Selecteer de speler.
    • heb je voor variabel aantal caramboles gekozen moet je hier nog het aantal invoeren.
    • Geef een moyenne op en druk dan op toevoegen.

Herhaal deze stap voor elke speler.

Als je klaar bent druk je op aanmaken en je gaat terug naar het hoofdscherm en de lijst word opnieuw geladen.

Wil je het toernooi aanpassen, selecteer dan het toernooi en druk dan op , Let op!! dit kan alleen als het toernooi nog niet gestart is.