Server starten en verbinden

Om de server te starten en de scoreborden verbinding te laten maken druk op de “Play” knop. Hij gaat de server starten en als alles goed is gegaan ziet u een ip-adress verschijnen en wordt het rode rondje groen.

Ga naar je scorebord systeem en voer de gegevens (IP-adres en poort) in.

Zodra u verbinding heeft gemaakt ziet u het scorebord verschijnen onder verbonden scoreborden. Achter het tafelnummer ziet u IOT, RPI of WIN staan. IOT zijn de ouder RPI3B systemen, RPI zijn de nieuwe systemen en WIN is de Windows apllicatie.