Competie spelen incl. wedstrijdformulier

Selecteer u competitie en druk op Het toernooi word geopend in een nieuw tabblad, de actuele stand wordt direct via internet gedownload. Als je onderstaande stappen al een keer hebt gedaan kun je op de knop ‘laatste’ drukken dan wordt de laatst geselecteerde wedstrijd meteen geladen.

Selecteer je team en druk op ‘Wedstrijden downloaden’ het tabblad wedstrijden verander in Wedstrijden – ‘Geselecteerd team’ druk op dit tabblad en je ziet alle wedstrijden die nog gespeeld moeten worden in deze competitie. Wil je ook de gespeelde wedstrijden zien haal dan het vinkje weg bij ‘Alleen niet gespeelde wedstrijden laden’

Selecteer hier de wedstrijd die je wil gaan spelen en druk op ‘Teams downloaden’ onder Teams vind je nu de 2 teams met bijbehorende spelers en indien aanwezig de spelsoort, car en alg. moyenne.

Selecteer bij elk team een speler die komt dan onder wedstrijd te staan.

Hier kun je nog indien nodig het de spelsoort, car en land aanpassen. zodra alles klopt druk je op Wedstrijd toevoegen. Als de spelers nog niet aanwezig zijn in de database worden ze nu toegevoeg. u krijgt hiervan een melding. Wilt u alle spelers van deze competitie automatisch toevoegen aan de database klik dan hier.

Nu komt de wedstrijd onder te spelen wedstrijden te staan.

Deze wedstrijden zijn nu door heel het programma beschikbaar om te spelen.

Wilt u de wedstrijd spelen met het ingebouwde scorebord, klik hier

Wil u de wedstrijd verzenden naar een scorebord systeem, klik hier

Uitslagformulier maken

Zodra de wedstrijhden zijn gespeeld (vakje is dan groen voor de wedstrijd) kunt u een uitslagformulier maken, de puntentelling en/of extra wedstrijdpunten worden bij het aanmaken van de competitie ingesteld, klik daarvoor hier!

Selecteer indien gewenst een eigen logo (deze komt links onderin te staan) en druk dan op ‘Maak uitslagformulier’ u krijgt dan een melding wanneer het formulier gereed is.