Live score toevoegen

Om een live score toe te voegen aan je video dien je eerste de video te starten, voor uitleg klik hier.

Ga nu naar het tabblad ‘Live score’ onder video mogelijkheden.

1. Scorebord keuze
    • Lokaal : krijg de wedstrijd data van het ingebouwde scorebord
    • Extern : krijg de data van het verbonden scorebord systeem uit de remote server (klik hier hoe je verbinding maakt met je scorebord systeem).
  2. Kies de positie van de live score
  3. Geef een header en footer tekst op
  4. Druk op en de live score wordt weergegeven op de geselecteerde postie, nog wel zonder wedstrijd data, dit wordt zichtbaar zodra je op het scorebord iets invoerd.

Je kan nog een beetje spelen met de margin en de grootte, om het resultaat te bekijken kun je de live score refreshen door op te drukken.

Ook het uiterlijk van de live score kun je naar eigen smaak aanpassen ga daarvoor naar de instellen en dan het tabblad ‘Live score’ dit kan je doen terwijl de video nog loopt.

Zodra je de aanpassingen hebt gemaakt keer je weer terug in je video, druk daar een keer op refresh en je ziet het resultaat meteen in de video. Let op de aanpassingen die je hier maakt gelden voor alle video’s die je aan het afspelen bent.

Om de live score te verwijderen druk je nogmaal op .