Reclame mappen

Als je in het hoofdmenu voor Reclame mappen hebt gekozen kom je in het volgende scherm uit.

Hier kun je alle aanwezige reclame mappen bekijken, aan de linker kant zie je alle aanwezige mappen die op de USB-stick staan. Druk op het getal wat voor de map staat om die map te selecteren voor gebruik door heel het systeem. Wilt u de afbeeldingen in deze map laden om ze te bekijken druk dan op Enter. Alle afbeedlingen worden nu geladen en u kan dan scrollen door de afbeeldingen d.m.v. de ‘+’ en ‘-‘ knoppen.