Volledig scherm en/of 2e scherm

Als u een tabbald hebt geopend (bv het scorebord) zie u boven naast de titel de volgende icoontjes

Deze iccontjes maken het mogelijk om het tablad te vergroten op je huidige scherm of indien aanwezig een 2e scherm. Zeker een 2e scherm is met Biljartstudio heel erg handig. Beweeg je cursor over het icoontje om te kijken welke functie de bijbehorende knop heeft.

Zo kan u bv de reclame laten lopen op een 2e scherm en ondertussen verder werken in Biljarstudio.

Nog een voorbeeldje, je bent aan het livestreamen, dan kan u de video op het 2e scherm zetten en de server met inkomende wedstrijdgegevens op je hoofsdscherm.