Afbeeldingen toevoegen/slideshow

Om een afbeeldingen toe te voegen aan je video dien je eerste de video te starten, voor uitleg klik hier.

Ga nu naar het tabblad ‘Afbeeldingen’ onder video mogelijkheden.

Je kan kiezen uit 3 verschillende mappen die je kan opgeven in de instellingen. De ondersteunde formaten zijn .jpg, .png en .bmp. Zodra je een optie aanvinkt worden alle ondersteunde afbeeldingen geladen die in de map staan.

1. Reclame : deze vind je terug onder het tabblad ‘Reclame in de instellingen
    2. Standen : deze vind je terug onder het tabblad ‘Standen’ in de instellingen, wil je weten hoe je afbeeldingen van je toernooien/competities kan maken klik hier.
    3. Algemeen : deze vind je terug onder het tabblad ‘Video’ in de instellingen.

Wil je een afbeelding toevoegen aan je video selecteer dan de afbeelding en druk op “Laat afbeelding zien’, wil je hem weer verwijderen druk dan op ‘verwijder afbeelding’

Je kan een beetje spelen met de transparantie en de grootte.

Slideshow afspelen

Om een slideshow af te spelen selecteer je hoe lang je de afbeelding wilt laten zien en dan druk je op “Speel’. De slideshow wordt gestart en blijft zich herhalen totdat je weer op ‘Stop’ drukt. Je kan hier tussentijds met de grootte en transparantie spelen.