Start reclame

Selecteer ‘Instellingen’ onder algemeen, en selecteer dan het tabblad ‘Reclame’

Hier kunt u de volgende opties instellen voor de afbeeldingen slide-show.

• Selecteer de map waar alle afbeeldingen in staan, op moment van schrijven worden de volgende bestandstypen ondersteund (.png, .jpeg, .jpg en .bmp).
    • Geef een tijd aan hoe lang de afbeelding zichtbaar ius.
    • Geef een overgang animatie op, en de lengte van de overgang.

Druk daarna op opslaan zodat u terugkeert in het hoofdscherm, druk daar onder hoofdscherm opties op ‘Start reclame’ en de reclame wordt gestart in het hoofdscherm.