Update installeren

Als er een update beschikbaar is voor deze applicatie krijgt u een melding rechtsonderin.

Druk op het envelopje en dan ziet u een nieuw scherm met daarin de informatie over de update en de keuze of u deze wil installeren of herinneren voor later.

Druk op ‘Downloaden/Installeren en hij gaat de update downloaden.

Druk daarna op instaleren en het installatie proces begint voor uitleg daarover bekijk het volgende artikel Installeren.